Nepůjčíte mi někdo pokémony popř. i Beyblade nebo YuGiOh?
2 posters
Strana 1 z 1
Nepůjčíte mi někdo pokémony popř. i Beyblade nebo YuGiOh?
Vím, že je to trapné ale chci se zeptat, jestli někdo náhodou nemá všecky pokémony doma (nejlépe co nejvíce česky ale to až tak nevadí kdyby to bylo anglicky) a nebyl by ochoten mi je půjčit. Vím, že řeknete, ať si to stáhnu, ale se svou rychlostí netu, navíc už mi vypršel RS účet a ten pán, co jsem to od něj kupoval už to neprodává a kdybych to všechno taha, tak by mě doma asi zabili kdyby viděli ten účet pak. Třeba by se to dalo udělat, tak, že by mi někdo poslal na mou adresu DVD s těmi pokémony, ja bych si to nahrál do pc nebo vypálil a hned druhý den to poslal zase spátky a třeba bych dal do té obálky 100Kč za poštu a námahu. Nebo mě napadlo a ještě jiná varianta, mám velikou filmotéků a seriály nějaké také takže na protiúčet bych mohl nabýdnout to... (Jestli třeba sledujete PrisonBreak, Heroes, Lost,...). Nemohl bych někoho poprosit? Díky za odpověď...
PS: Vůbec bych se nezlobil i za Digimony, Beyblade a YuGiOh. Tyto 3 seriály také usilovně už dlouho hledám. Nebo Naruto popř Král Šamanů ale toho jsem viděl jen pár dílů takže nevím moc o čem to je...
PS: Vůbec bych se nezlobil i za Digimony, Beyblade a YuGiOh. Tyto 3 seriály také usilovně už dlouho hledám. Nebo Naruto popř Král Šamanů ale toho jsem viděl jen pár dílů takže nevím moc o čem to je...
Yoda- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 03. 02. 09
Re: Nepůjčíte mi někdo pokémony popř. i Beyblade nebo YuGiOh?
jaka je tvoje adresa
orion222- Admin
- Poeet p?íspivku : 94
Registration date : 03. 01. 09
No byldím v Kravařích. To je mezi Opavou a Hlučínem. A Hlučín je kousek od Ostravy.
ale cislo kam to mam zaslat
orion222- Admin
Jsem velice rád, že to chcete tak rychle řešit, ale je potřeba se nejprve domluvit. :-D Takže co přesně máte a co za to chcete? Díky moc
orion222- Admin
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: